Benvingut a Metaphora Vitralls

principal

Restauració de vidrieres antigues

A Metaphora Vitralls, també som especialistes en disseny i elaboració de llums amb la tècnica Tiffany's

Des de 2002, el delicat art del vitrall, té un establiment de referència: Metaphora Vitralls. Aquest estudi dedicat al disseny de vitralls a Sant Cugat del Vallès dirigida per Nhianyha Mejías, artista veneçolana formada a l'Acadèmia Arte Fuego de Caracas, dirigida pel mestre Cándido Millán.

el nostre equip està format, a més a més de Nhianyha Mejías, per Gina Parra, especialista en restauració de vidrieres antigues i llums Tiffany's, així com al disseny i elaboració de llums i diverses peces de decoració amb la tècnica Tiffany's.

Nhianyha i Gina ens presenten una metaphora de llum i color mitjançant les seves obres. Podem trobar des dels dissenys més tradicionals fins a avantguardistes i atrevits, sense oblidar el manteniment i la restauració de vidrieres d'època. A més a més, ens donen una àmplia gamma de llums, objectes decoratius i utilitaris realitzats amb la tècnica Tiffany's.

El nostre objectiu és aconseguir una estreta relació amb els nostres clients per aconseguir dissenys de vitralls a Sant Cugat del Vallès únics que involucrin tant a l'entorn on són projectades les obres com també a qui les adquireix.

El vitrall és una composició realitzada amb diversos tipus de vidres, assemblats mitjançant nervadures de plom o Copper Foil (cinta de coure), dins d'un bastidor. A cada disseny de vitrall existeix un estudi previ de color, línia de dibuix, llum, harmonia i espai previst per a la seva col·locació.